A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ВЕЛИКОБУБНІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ РОМЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

ЛЕСЯ І КВІТКА

У Роменському краєзнавчому музеї триває цикл тематичних вечорів «Романтичні історії Роменщини».

11:02 16.02.2021

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ

      Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В КЗ РМР "Великобубнівський будинок культури" відбувся мітинг-реквієм «Ціна чужої війни». До цього заходу долучилися і учні нашого навчального закладу. На мітингу-реквіємі були присутні воїни-інтернаціоналісти села Кривенко Ю.О., Заєць О.О., голова ТОВ «Агрофірма «ЛАН» Киричок В.А., староста села Буша Л.Я. По закінчені заходу всі присутні поклали квіти до меморіального знаку воїнам-інтернаціоналістам, що в центрі села. У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в багатьох країнах світу на чужих війнах та дякують живим за їх самопожертву.

09:13 16.02.2021

ГРА «Пригоди Літератуса»

  Чи компетентний ти медіаспоживач? На таке запитання шукали відповідь учні нашого навчального закладу в ході медіаосвітньої гри «Пригоди Літератуса», яку створив Центр медіаіціатив (Вірменія), а українську версію — Академія української преси. Учні разом з головним героєм — юним принцом Літератусом пройшли всі 10 рівнів гри - 10 світів в пошуках коханої принца Верітас, яку викрав Маніпуліс. На своєму шляху учням довелося оцінювати достовірність і правдивість інформації, яка їм траплялася, перевіряти та шукати правду. В кінці гри всі дізналися наскільки вони обізнані медіаспоживачі. Так у формі гри учні навчилися аналізувати медіатексти.

16:04 15.02.2021

ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ З ЛИЖНИХ ГОНОК

14 лютого 2021р. в м.Ромни відбувся відкритий чемпіонат Роменського району з лижних гонок серед різних вікових груп. Участь у змаганнях взяли і учні нашої школи: Омельченко Арсен(10 кл .), Шевченко Артем (8 кл.), Потопальська Вероніка(8 кл.), Кобзаренко Любомир (4 кл.). Кобзаренко Любомир виборов 3-місце у своїй віковій групі. А його батько, Кобзаренко Руслан, зайняв 1-місце серед дорослих (група ветеранів). Переможців нагороджували присутні на змаганнях почесні гості: Олег Стогній - голова Роменської ОТГ; Денис Ващенко - голова Роменської РДА; Володимир Татарінов - заступник голови Роменської РДА.

18:56 14.02.2021

Мій друг - активний рух!

Учні нашої школи приймають участь в онлайн-заході « Мій друг - активний рух!» Захід проводиться з метою формування звичок до здорового способу життя, підвищення рухової активності.

11:25 09.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора