A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ВЕЛИКОБУБНІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ РОМЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, у День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, провели лінійку пам'яті і згадали всіх героїв поіменно. Вічна слава героям!

14:06 20.02.2020

«Вернісаж особистостей»

13 лютого в школі відбулося свято «Вернісаж особистостей». Привітали кращих учнів, які, завдяки наполегливості, здобутим знанням, досягли успіхів, та мудрих вчителів, які допомогли їм піднятися на цей п'єдестал.

15:25 13.02.2020

День безпечного Інтернету

     Інтернет! Що це? Останні роки це слово щільно увійшло в наше життя. Це цікавий та захоплюючий світ, який дозволяє тобі дізнаватись про світ цікавого, спілкуватись з людьми в різних кінцях світу не виходячи з власної кімнати, грати в цікаві ігри та ділитись з іншими своїми думками та захопленнями. Сучасна людина не уявляє собі життя без Інтернету

15:02 12.02.2020

Турнір з міні-футболу

   З 30.01.20-01.02.20р. в м.Ромни проходив турнір з міні-футболу пам'яті В.К.Гречаного. Участь взяло 6 команд ДЮСШ(Ромни,Суми,Липова Долина,Недригалів,Лохвиця,Роменський район.)Команда Роменського р-ну ДЮСШ П.Калнишевського, яку представляли і учні нашого навчального закладу (Оверченко Денис, Прончак Максим, Романенко Володимир, Романенко Богдан, Плужник Назар) виборола ІІІ-місце.  Команду готували до змагань Кандиба О.А.,Кліщенко В.М. Прончака Максима нагородили, як кращоео захистника змагань.

11:52 02.02.2020

"Козацький гарт"

                  29 січня 2020 р. на базі Біловодської ЗОШ І-ІІІ ступенів Роменської районної ради Сумської області відбувся ІІ районний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України "Козацький гарт".Приймало участь 8 команд. І місце здобула Біловодська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ - Перехрестівська, ІІІ - ОНЗ«Великобубнівська ЗОШ І-ІІІ ст.»

10:41 30.01.2020

КРУТИ: трагедія та подвиг

29 січня 2020 року виповнюється 102 роки з дня героїчного подвигу, здійсненого трьома сотнями студентів, який увійшов в історію України як Бій під Крутами. Героїзм молодих українців довгі роки служить прикладом для багатьох поколінь. Що саме сталося в 1918 році і чому важливо пам'ятати про це сьогодні - це ті питання, які ми сьогодні обговорили на виховному заході. А потім переглянули фільм "Крути. 1918" (реж. О.Шапарєв, Україна. 2019)

19:32 29.01.2020

"Будуть маками квітнуть у полі"

Події сторічної давності знову повторюються. І знову Україна відстоює своє право бути цІлісною, суверенною державою. Тому в День Соборності України вшановуємо борців за Україну, учасників війни, що точиться на Сході нашої держави, тих, хто віддав своє життя за єдність і суверенність Батьківщини. Саме їм, героям сучасності, вихідцям Роменщини, був приурочений захід "Будуть маками квітнуть у полі", який ми провели спільно з працівниками Великобубнівської сільської бібліотеки.

12:26 23.01.2020

День Соборності

       Сьогодні, 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, відзначається День Соборності України.         Ця подія - приклад незламної волі українського народу, його жертовності задля досягнення світлої мети. Учні нашої школи взяли участь у проведенні ряду заходів, приурочених цій події. Спільно з працівниками Великобубнівського СБК занурилися в буремну епоху Української революції, коли й було проголошено Акт злуки УНР і ЗУНР, в ході свята "Із забуття в безсмертя"

14:14 22.01.2020

НОВОРІЧНІ СВЯТА

  Новий рік- це час, коли всі чекають чудес, а новорічні свята асоціюються з ялинкою, Дідом Морозом та Святим Миколаєм, подарунками та різноманітними розвагами. Новорічні свята - це веселий дитячий сміх і казкові пригоди, це атмосфера радості та безмежного щастя. Саме так пройшло і наше Новорічне свято, яке нікого не залишило байдужим: ні учнів, ні їхніх батьків, ні учителів. З наступаючим 2020 роком!!!

19:15 28.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора