A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ВЕЛИКОБУБНІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ РОМЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

До тижня безпеки дорожнього руху

15 травня у нашому закладі розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху, мета якого поліпшення роботи із запобігання дитячого травматизму на дорогах, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і шляхах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи. В рамках Тижня запросили на зустріч із здобувачами освіти закладу професіонала своєї справи, інспектора сектору реагування патрульної поліції Роменського РВП Головного управління національної поліції в Сумській області лейтенанта поліції Наталію Терегерю. Спілкування було цікавим, корисним, необхідним перед літніми канікулами.

21:30 17.05.2023

Про підсумки І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023 році

У Роменському центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю імені Івана Кавалерідзе підбито підсумки І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). За підсумками Гри у старшій віковій групі переможцем став рій «Воїни світла» Великобубнівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (керівник О.І. Коляда ).          Молодь нашої громади, незважаючи на виклики часу, зберігає і примножує справжній козацький бойовий дух своїх пращурів, шанує традиції українських воїнів та історію нашої держави.

21:35 11.05.2023

День пам’яті та примирення

Колектив Великобубнівського закладу загальної середньої освіти провів заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення. На урочистій лінійці вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання; прикрасили одяг квіточкою червоного маку, символом відзначення пам’ятних днів; поклали квіти до Меморіалу Слави та пам’ятника Невідомому солдату.

19:58 08.05.2023

Тиждень безпеки життєдіяльності

                              З 24 по 28 квітня у Великобубнівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів РМР проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності , заходи, присвячені Всесвітньому дню охорони праці та День цивільного захисту. Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання учнів з життєво необхідними знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я, виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації.

15:36 28.04.2023

ДРУЖНЯ ЗУСТРІЧ З ВОЛЕЙБОЛУ

     03 березня на базі Великобубнівського ЗЗСО РМР відбулася товариська зустріч з волейболу між дружніми командами: працівників закладу «Освітні воїни», дівчат «Аланта» та юнаків «Кіборги». Дана зустріч була присвячена 200-річчю від дня народження Костянтина Дмитровича Ушинського, педагога реформатора шкільної освіти. За результатами гри: І місце -«Освітні воїни», ІІ місце -«Кіборги», ІІІ місце -«Аланта».    Всіх глядачів та учасників вразила фізична підготовленість, жага до перемоги, згуртованість та професійна гра команди дівчат. Дівчатка Ви - СУПЕР МОЛОДЦІ! Вашою грою захоплювалися всі!

20:21 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора