A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ВЕЛИКОБУБНІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ РОМЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Табір "Ромашка"

Дата: 24.06.2019 13:06
Кількість переглядів: 146

Увага! Увага!
Спішіть, поспішайте!
У табір «Ромашка»
До нас завітайте!



Саме цими словами розпочалась урочиста лінійка присвячена відкриттю пришкільного табору з денним перебуванням «Ромашка» ОНЗ “Великобубнівська  загальноосвітня школа I-III ступенів Роменської районної ради Сумської області” 

Відповідно до наказу ОНЗ “Великобубнівська  загальноосвітня школа I-III ступенів Роменської районної ради Сумської області” № 39-ОД від 16.05.2019р. пришкільний табір з денним перебуванням «Ромашка» розпочав свою роботу у період із 27.05.2019 р. по 13.06.2019р.

Всього у літньому дитячому пришкільному таборі оздоровлено - 91 дитини, з них: дітей осіб, визначених учасниками бойових дій – 2; дітей малозабезпечених сімей – 1; талановитих та обдарованих дітей – 5; дітей, потерпілих від наслідків  Чорнобильської катастрофи – 2; дітей з багатодітних сімей -28; дітей-сиріт  та дітей  позбавлених батьківського піклування – 5; дітей, які перебувають на диспансерному обліку - 9; дітей працівників агропромислового комплексу – 9; дітей працівників соціальної сфери села – 4. 

Діти протягом трьох тижнів з великим задоволенням відвідували табір «Ромашка». Адже кожного дня на малечу тут чекали різні цікавинки, несподіванки, захоплюючі  подорожі, ігри та розваги, які ретельно готували для своїх підопічних вихователі.

Щоденна робота табору розпочиналася з ранкової лінійки, на якій вихованці табору  ознайомлювалися з планом роботи на день і презентували свої загони. Кожного дня  вихованці  разом із спортивним керівником проводили  ранкову зарядку.

Кожний із 14 днів табірної зміни був тематичним. Це і «День гарячих сердець», «День юнихпатріотів», «День спорту», «День здоров’я», «День туриста», «День козацтва», «День книги» та ін.. 

Незабутні враження у мешканців табору викликав «День моди і дизану». Боді арт, найкраща зачіска, плетіння віночка… 

Фантазії дітей не було меж. А «День туриста» наповнив  галявину незвичними піснями і конкурсами, а очі дітей – радістю.

Легка тінь зажури була в очах учнів, коли в «День юних патріотів» вони слухали розповіді про нелегку долю героїв, біля пам′ятних знаків встановлених у Великих Бубнах та Матлаховому, та клали квіти до їх підніжжя. 

Багато цікавого і корисного діти дізналися під час екскурсій та подорожей по рідній Роменщині. 

Крім ігор, розваг, мандрівок та цікавих повідомлень на дітвору в таборі щодня чекали смачні та корисні сніданки і обіди, які з любов′ю готували шкільні кухарі. 

Під час роботи табору працівники та діти дотримуватись правил техніки безпеки та  санітарно-гігієнічних вимог.

Всі заходи в пришкільному таборі проводились з урахуванням особливостей  фізичного та розумового розвитку дітей.

Значна увага приділялася охороні праці та безпеці життєдіяльності в період  функціонування табору. 

Проводились інструктажі з безпеки життєдіяльності та правил поведінки у таборі, бесіди з ТБ та дорожнього руху. Медичне обслуговування вихованців табору здійснювалось медичною сестрою. Щоденно проводився огляд вихованців, спостереження за станом їх здоров’я, контроль за дотриманням режиму дня.

Відпочинок у таборі був цікавим,  захоплюючим і надовго запам’ятається дітворі. 

Як підсумок роботи табору можна взяти девіз, який склали самі учні: 

«Ромашка» — табір просто клас!

Гарно й весело у нас.

Щаслива в ньому дітвора

В країні сонця і добра.


Автор: ОНЗ "Великобубнівська ЗОШ І-ІІІ ст,", опубліковано  тому



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора