A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ВЕЛИКОБУБНІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ РОМЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Профільний табір "Hello"

Дата: 19.06.2019 12:54
Кількість переглядів: 145

З 27 травня по 13 червня в ОНЗ « Великобубнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» працював пришкільний профільний мовний табір з денним перебуванням «Нello».

Кожного дня табір розпочинав свою роботу ранковою зарядкою, де діти під музичний супровід виконували різні вправи. Потім задоволені і усміхнені йшли на смачний сніданок.

Під час роботи табору було проведено велику кількість різних заходів : віртуальна подорож «Nature of United Kingdom», конкурс малюнків «Природа і фантазія», конкурс малюнків на асфальті «The best holidays», інтелектуальне шоу «Наука для людини», рольова гра « Ключі до здоров’я», інтерактивне заняття « Світ професій», виховна година «Єдина та неподільна Україна», весела естафета «Факел дружби» та ще багато різних заходів.

Учні відвідали Роменське лісове господарство, де була проведена бесіда «Стежками Червоної книги» . Школярі були на екскурсії « Моє рідне місто» до м. Ромни. Ознайомилися з історичними пам’ятками міста. Цікавою була екскурсія до Міжрегіонального центру надзвичайних ситуацій м. Ромни.

Під час роботи табору були проведені години психолога: психологічний практикум «Як виховати в собі лідера», круглий стіл «Твоє здоров’я в твоїх руках» та ін..

Головне у вихованні підростаючого покоління – це заняття спортом. Тому були проведені різні спортивні змагання : веселі старти, змагання по футболу до Олімпійського дня « Шкіряний м’яч» та ін. також діти залюбки переглядали різні відеоролики на виховну тематику. Після смачного обіду школярі прямували додому з нетерпінням чекаючи наступного дня. Робота в таборі пройшла цікаво і корисно для дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора